top of page
my2023_transporter_85_header_web.jpg

BEDRIJFSFIETS VOOR MEZELF ALS ZELFSTANDIGE

Efficiënt transport is essentieel voor een bedrijf, zowel voor een zaakvoerder van een kmo als voor een zelfstandige van een eenmanszaak. Een cargofiets, speedpedelec, elektrische fiets of longtail, samen achterhalen wat voor jou als zelfstandige de beste fiets.

WAT IS HET?

Het is een fiets die je kan gebruiken voor alle aspecten van je bedrijfsactiviteiten. De vorm van deze fiets kan variëren, afgestemd op jouw individuele behoeften als ondernemer en de aard van je dagdagelijkse bezigheden. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, bezoeken van klanten, goederen leveren of het verlenen van een dienst, deze fiets is er voor je.

Het kiezen van de juiste fiets is van cruciaal belang. Want wanneer de keuze volledig in lijn ligt met je kernactiviteiten, kan het de efficiëntie en het gemak waarmee je werkt enorm beïnvloeden. Het is dan ook essentieel om rekening te houden met specifieke eisen vanuit die bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om snel stadsverkeer, de nodige ondersteuning voor langere afstanden of een robuuste uitvoering voor leveringen, de juiste bedrijfsfiets kiezen, is heel erg waardevol.

WAAROM ALS ZELFSTANDIGE OP DE FIETS?

Er zijn een aantal redenen waarom het een goede idee is om voor jou en je bedrijf op de fiets te springen. Het is een slimme investering omwille van deze redenen:

 • Efficiëntie.
  Met een bedrijfsfiets rij je soepel door stadsverkeer, vermijd je files en bespaar je kostbare tijd. Of je nu naar vergaderingen gaat, klanten bezoekt of kleine leveringen doet, je met de fiets verplaatsen is écht efficiënt.

 • Financiële voordelen.
  Zo is je fiets 100% aftrekbaar, net zoals je accessoires (helm, fietstas, kledij) en zelfs je fietsverzekering. Je betaalt geen VAA (voordeel alle aard). En je hebt recht op een fietsvergoeding.

 • Gezondheid & productiviteit.
  Als zelfstandige is het belangrijk om voor je gezondheid te zorgen. Fietsen is een goede manier om actief te blijven en stress te verminderen. Een gezonde ondernemer is een productievere ondernemer. Alleen maar goed dus voor jou en je bedrijf.

 • Duurzaamheid.
  Door de fiets te nemen, toon je dat je bedrijf begaan is met een betere leefwereld en je bewust bezig bent met een groene manier om je te verplaatsen.

HOE AANSCHAFFEN?

Leasen, financieren of aankopen? Die keuze laten we aan jou. We werken samen met een aantal kwalitatieve en betrouwbare leasingmaatschappijen, waaronder KBC Fietsleasing, Cyclis, o2o, Lease a Bike, en B2BikeWanneer je kiest voor leasing, achterhalen we graag samen welke partner voor jou de beste keuze is.

WELKE WORDT JOUW NIEUWE FIETS?

Zit je nog met vragen? Maak een afspraak in onze winkel of stuur ons een bericht. We helpen graag.

bottom of page