top of page
_DSF3334_edited_edited.jpg

TESTRITTEN

Alles zit goed: de functionaliteiten, het design... nu wil je gewoon weten hoe je leven met dié fiets zou zijn. Dat kan. Uniek, maar bij Het Fietslab kan je een fiets testen voor een héle dag. Alsof het je eigen fiets zou zijn.

_DSF0202.jpg

WAAROM TESTEN?

Een fiets brengt nu eenmaal een bepaald gevoel met zich mee: de manier waarop hij rijdt, hoe je er je bochten mee neemt, hoe hij op de weg ligt, hoe je je erop voelt wanneer je op het zadel zit. Je begrijpt wat we bedoelen... Een testrit biedt meteen antwoorden.
Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat een fiets volledig aan de voorwaarden kan voldoen en dat een testrit is wat je nodig hebt om bijvoorbeeld gemakkelijker een knoop te kunnen doorhakken wanneer je twijfelt tussen twee modellen.

EEN HELE DAG

Onze aanpak is nét iets anders dan je van een fietsenwinkel misschien gewoon bent: bij Het Fietslab willen we iedereen de kans geven om een bepaald model (of meerdere modellen) voor langere tijd uit te proberen dan een testrit van 10 minuten. Al is dat ook een optie natuurlijk.

WETEN WAAROP TE LETTEN

Je hebt eerst een afspraak gehad bij ons in de winkel om door te spreken welke fiets het beste aansluit bij jouw noden en verwachtingen. Zo weet je beter waar je best op let tijdens het rijden en kan je dus gerichter testen. Geen vereiste, maar zeker aan te raden.

HOE WERKT HET?

Als je een fiets wil testen, kan je hem uitlenen op dinsdag, donderdag en zondag.

TESTEN OP DINSDAG EN DONDERDAG

Kan je de fiets komen ophalen de avond ervoor (maandagavond of woensdag) tussen 17.00 en 18.00 uur. De fiets terugbrengen, doe je de avond zelf (voor 18.00 uur).
Je kan ook de fiets op dinsdag- of donderdagochtend komen ophalen vanaf 9.00 uur. Terugbrengen doe je dan de dag nadien tussen 9.00 en 10.00 uur.

TESTEN OP ZONDAG

Voor het uitlenen op zondag kom je de fiets halen op zaterdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur en je brengt hem terug op maandag tussen 9.00 en 10.00 uur.

BOEK JE AFSPRAAK VOOR
PERSOONLIJK ADVIES & EEN TESTRIT

Voor we een testrit inplannen, willen we steeds samen met jou achterhalen welke fiets het beste bij jouw levensstijl past, omdat we erin geloven dat kiezen voor de juiste fiets een wereld van verschil kan maken in je dagdagelijkse leven.

bottom of page