top of page
_DSF3850.jpg

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Van een eerste nazicht, over onderhoud tot noodherstellingen. Hier is je fiets in goede handen. We hebben zo onze manier van werken, maar altijd proberen we je zo snel mogelijk verder te helpen.

WAT HEEFT JE FIETS NODIG?

ONZE MANIER VAN WERKEN

VAN ONDERHOUD NAAR ONDERHOUD

We gaan uit van het principe dat je fietst van onderhoud naar onderhoud. Daarom adviseren we je om op tijd je onderhoud in te plannen. In drukke periodes is het vaak moeilijker om een gaatje in onze agenda te vinden. Als je van onderhoud naar onderhoud kan fietsen, is dat ook voor jou natuurlijk gemakkelijker in te plannen. Noodherstellingen proberen we steeds ergens tussen te nemen.

OP AFSPRAAK

We werken steeds op afspraak. Je fiets binnenbrengen kan op de ochtend van je afspraak tussen 9.00 uur en 10.30 uur. Nadat je van ons een seintje hebt gekregen, kan je je fiets weer oppikken. Dat kan dezelfde dag zijn als waarop je hem binnenbracht, maar we kunnen dit niet garanderen. We werken met een planning, maar ook deze moeten we soms herzien en bijsturen in functie van wat zich voordoet. Soms neemt het onderhoud zelf meer tijd in beslag, omdat er bepaalde onderdelen moeten worden besteld. Indien mogelijk, geven we je dan graag een vervangfiets mee.

FIETSEN MET EEN GESCHIEDENIS

We onderhouden en herstellen fietsen die bij ons werden aangekocht. Zo kunnen we een topservice verzekeren. We doen ook onderhoud aan merken die we verdelen, maar die niet bij ons werden aangekocht. Dan vragen we wel iets meer flexibiliteit. Een fiets met een geschiedenis die we nog niet kennen, vraagt namelijk meer tijd. Hou er dus rekening mee dat je je fiets misschien iets langer zal moeten missen.

BOEK JE AFSPRAAK

Log steeds in met het e-mailadres van de persoon op wiens naam de fiets staat geregistreerd.

 

Heb je nog geen login of ben je jouw login vergeten? Neem dan best even contact met ons op. Dan zijn we zeker dat we de juiste fiets voor ons hebben.

_DSF0991.jpg

Plof gerust even neer in onze zithoek met koffie. Of thee.
Terwijl maken onze techniekers je fiets helemaal weer in orde.

bottom of page