top of page
_BTA9401_FINAL.jpg

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BEDRIJVEN

Bij Het Fietslab begrijpen we dat efficiënt transport van cruciaal belang is, zeker voor bedrijven. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan cargofietsen en trailers die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan transportbehoeften van verschillende soorten ondernemingen. Of je nu een 'kleine zelfstandige' bent die lokale leveringen verzorgt of een groter bedrijf met complexere logistieke uitdagingen. We hebben jarenlange expertise om je te begeleiden.

WAAROM KIEZEN VOOR CARGOFIETSEN IN JE BEDRIJF?

Cargofietsen zijn een slim alternatief voor traditionele transportmiddelen, want ze integreren in je bedrijfsactiviteiten biedt heel wat voordelen:

 • Flexibel in de stad.
  Cargofietsen zijn ideaal voor stadslogistiek, omdat ze heel erg wendbaar en flexibel zijn. Ze kunnen gemakkelijk door druk stadsverkeer manoeuvreren, smalle straatjes bereiken en zelfs zones bereiken die voor gemotoriseerd verkeer ontoegankelijk zijn. Met andere woorden: kortere leveringstijden en tevreden klanten.

 • Kostenbesparend.
  In vergelijking met andere voertuigen zijn de operationele kosten van cargofietsen opvallend lager: lagere brandstofkosten, minder onderhoudsbehoeften en geen parkeerkosten. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen bij het maken van een duurzame investering.

 • Milieuvriendelijk.
  Cargofietsen zijn een duurzaam alternatief voor gemotoriseerd transport. Door te kiezen voor emissievrije en energiezuinige vrachtfietsen draag je bij aan een schonere leefomgeving.

 • Positief imago.
  Klanten en partners waarderen vaak bedrijven die milieuvriendelijke oplossingen of duurzame middelen in hun bedrijfsactiviteiten integreren. Cargofietsen kunnen dus een positieve invloed hebben op de perceptie van je merk en de loyaliteit van klanten en partners.

carlacargo-max-messenger.1200x1000.jpg

ONS ASSORTIMENT

Ieder bedrijf is anders en heeft dan ook andere transportbehoeften. Daarom bieden we ook verschillende soorten cargofietsen en trailers. We kunnen ze onderverdelen in een aantal categorieën:

OVERTUIGD VAN EFFICIËNT TRANSPORT? BOEK METEEN JE AFSPRAAK

FLEXIMODAL_Runner_MegaBag.50.jpg

Een specifieke wens?
Het Fietslab bouwt ook fietsen op maat.

bottom of page