top of page
68460_Mood_IvyChain_Rahmenschloss_00A5750_abus_960_edited.jpg

FIETSVERZEKERING

Bij Het Fietslab begrijpen we dat je fiets meer is dan je vervoermiddel. Het is een verlengstuk van je leven. Niet voor niets geven sommige van onze klanten hun fiets een naam. Helaas kan schade of diefstal niet altijd worden voorkomen. Overkomt het je toch, dan wil je graag zo snel mogelijk geholpen worden.

WAAROM EEN FIETSVERZEKERING AFSLUITEN?

Waarom je een fietsverzekering zou afsluiten, hangt af van jouw situatie. Wat is het soort gebruik en de kans op schade en/of diefstal? Gebruik je je fiets vaak of zelfs dagelijks, dan is de kans op schade groter. Daarnaast is ook het type fiets een factor. Gaat het om een relatief kostbare fiets, dan kunnen de kosten bij schade oplopen en is het verstandig om een verzekering af te sluiten. En niet te vergeten: de gemoedsrust wil ook wat. Zo kan je genieten van je zorgeloze fietsavonturen, wetende dat jouw fiets beschermd is tegen onverwachte tegenslag.

AFGESTEMD OP JOUW BEHOEFTEN

Krijg je schade aan je fiets of word je fiets gestolen, dan wil je graag snel hulp, zowel praktisch als financieel. Bij Het Fietslab zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk terug kan rijden. Voor het financiële aspect kunnen we je fiets laten verzekeren bij één van onze partners die gespecialiseerd zijn in verzekeringen voor fietsen. Jij kiest wat en tegen welke prijs je verzekert. Wij brengen dit administratief volledig voor jou in orde.

enra.png
SAFEbike.png
bottom of page