top of page
WhatsApp Image 2023-03-03 at 11.53.55.jpeg

AANKOOP & ADVIES

Je wil een nieuwe fiets kopen voor je woon-werkverkeer, voor in je vrije tijd of voor beide? Maar je weet niet welke te kiezen? Bij ons zit je écht goed. Want niet alleen hebben we de technische kennis in huis om je te helpen de beste keuze te maken. We zijn ook ervaringsdeskundigen als geen ander.

OP IEDER POTJE PAST EEN FIETS

Ons uitgangspunt: een fiets is deel van je leven. Welke fiets je kiest, is dus essentieel voor hoe jij je leven wil invullen.
 

Elke fiets heeft zijn eigen voordelen en past dus goed of minder goed bij jouw gewoonten. Daarom vinden we het belangrijk om samen jouw noden en voorkeuren (en die van je gezin) te achterhalen om de beste keuze te kunnen maken. Dit doen we door je de juiste vragen te stellen, zoals:

  • Wie of wat wil je vervoeren? Anders gezegd: wat is het gewicht en volume van je kostbare cargo?

  • Wat is de afstand die je gemiddeld moet afleggen? En hoe ziet de weg ernaartoe eruit?

  • In welke mate speelt stabiliteit en wendbaarheid in jouw situatie een rol?

  • Hoe hard weegt duurzaamheid door in je beslissing?

  • ...

Op deze en andere vragen zoeken we een antwoord om jou het meest gepaste advies te geven. Dit met een specifiek doel: jij die keer op keer zo efficiënt mogelijk van A naar B geraakt en echt pleziér beleeft aan je fiets.

_DSF0081.jpg

BOEK JE AFSPRAAK VOOR PERSOONLIJK ADVIES

We werken het liefst zoveel mogelijk op afspraak. Op die manier kunnen we écht de tijd nemen om je advies te geven. En moeten we je zo min mogelijk onnodig laten wachten. Kies hieronder waarvoor je graag een afspraak wil maken: een nieuwe fiets of fietsaccessoires.

bottom of page