Het Fietslab

Gezinnen

Je zet je kinderen graag vlot en veilig af aan school of op de plek van hun hobby's. En als het kan, rijd je ook weer even vlot naar huis of doe je onderweg nog een paar inkopen.

Een bakfiets volbrengt deze opdracht met glans. Maar misschien koppel je liever een fietskar aan verschillende fietsen? Of wie weet verheug je je er op om samen met je zoon of dochter op een tandem te zitten? En dan heb je ook nog de longtails die zo praktisch hun nut bewijzen.

Keuze te over bij Het Fietslab. We luisteren naar de mobiliteitsnoden van je gezin en geven je advies. Elke fiets heeft zijn eigen specifieke voordelen. Wie weet ben je het meest gebaat bij een driewielerbakfiets. Of blijkt, na alles op een rijtje te zetten, dat je in deze fase vooral plezier zult hebben aan een fietskar.

Kom gerust eens langs, wij nemen graag de tijd om onze talrijke mogelijkheden voor te stellen. De meeste modellen staan ook klaar voor een testrit.


ONZE MERKEN

Urban Arrow - Riese & Muller - Ca Go - Carqon - Bakfiets.nl - Chike - Nihola - Butcher & Bicycles - Triobike - Hase - Kona -Veloe - Bicicapace
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x