Over ons

Welkom bij Het Fietslab, een gezellige en creatieve fietsenwinkel aan de rand van Leuven.

Je bent op zoek naar een oplossing voor je mobiliteitsvraagstuk? Dan nemen we graag de tijd om te kijken wat het best bij jouw noden en wensen past.
Dit kan gaan van een bakfiets voor gezinnen, tot een speed-pedelec voor snelle verplaatsingen.
Ook stadsfietsen, vouwfietsen, tandems, longtails, gravelbikes, kinderfietsen, driewielers en fietskarren maken deel uit van ons ruime gamma.
Omdat we met ons team volop gaan voor topkwaliteit en goede service, kunnen we jou een fiets bezorgen die volledig aan de verwachtingen voldoet.

Op gebied van cargofietsen is Het Fietslab al jaren de specialist in de regio rond Leuven. Zo kiezen talrijke grote en kleine bedrijven voor een op maat gemaakte fiets voor specifieke doeleinden. We vinden het steeds fijn om samen met ondernemers tot leuke, ecologische mobiliteitsoplossingen te komen.

Waar andere fietsenmakers stoppen, begint Het Fietslab...

Een uitdaging meer of minder houdt ons niet tegen. Zo begonnen we recent met het bouwen van onze eigen frames. We vinden het belangrijk om als fietsenmakers ook echt fietsen te kunnen creƫren. We zijn dan ook ontzettend fier het label te mogen dragen van "Erkend Ambacht" en "Handmade in Belgium".

In Het Fietslab ben je ook welkom voor een lekker koffietje en een leuke babbel. Er ligt wat fietslectuur klaar in onze zithoek en we luisteren ook graag naar jullie fietsverhalen of delen met plezier onze eigen ervaringen. 

Spring gerust eens binnen in onze winkel en laat je bijstaan door de goede raad van ons ervaren team fietsers en fietsenmakers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x