Het Fietslab

Maak een afspraak

Wij werken liefst zoveel mogelijk op afspraak, zeker wanneer je info wenst over onze fietsen. Op deze manier kunnen we de tijd nemen om je advies te geven en vermijd je dat je onnodig moet wachten. Maak hieronder jouw afspraak voor een bezoek aan onze winkel.

Info aankoop fiets

Tijdens een bezoek aan onze winkel geven we je graag informatie over de verschillende merken en modellen en achterhalen we welke fiets de beste keuze is voor jouw situatie. We rekenen ongeveer een half uurtje om jouw noden en wensen te achterhalen. Aansluitend kan je enkele korte testritten maken. Voor langere testritten maken we graag een nieuwe afspraak na je eerste bezoek.

Boek afspraak

Info nieuwe leasing

Is je werkgever aangesloten bij één van deze fietsleasingmaatschappijen (KBC, Cyclis, o2o, Lease a Bike), dan kan je bij ons terecht voor een nieuwe fiets.

Info aankoop accessoire

Wens je even langs te komen voor een snelle aankoop van een helm, slot, verlichting of andere accessoire? Dan kan je een snel bezoekje inplannen om wachtrijen te vermijden. Eén van onze medewerkers neemt even de tijd om je te adviseren.

Boek afspraak


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x