Het Fietslab

Waarom wij geen kortingen geven

Kwam bij jou de vraag al eens op of er kortingen mogelijk zijn bij de aankoop van één van onze mooie en degelijke fietsen?
Je vroeg het ons misschien zelfs al, onder het motto: "wie niet waagt niet wint".
Dat doet ons plezier, want hiermee geef je aan dat je interesse hebt in onze fietsen!

Toch zal ons antwoord altijd hetzelfde zijn...
We kunnen niet aan iedereen kortingen geven.
En ook niet aan sommige klanten wel en andere niet, want we houden het graag eerlijk en transparant.

Bij Het Fietslab geloven we niet dat we klanten gelukkiger maken met een éénmalige financiële geste, maar zetten we volop in op service. Hiervan geniet je als klant vóór en na de aankoop van je fiets.

Voor je aankoop
Een eerste kennismaking met Het Fietslab start met uitgebreide uitleg en testmogelijkheden. Ons ervaren en enthousiaste team geeft je een warm welkom in onze winkel. Offertes, aanpassingen, extra advies... we geven je met plezier alle uitleg die je nodig hebt om tot een beslissing te komen. Dit doen we steeds met de glimlach en helemaal kosteloos.

Na je aankoop
Een fiets die bij ons buiten rijdt, is daar helemaal klaar voor. Alles wordt professioneel gemonteerd, grondig nagekeken en testgereden door personeel dat hiervoor is opgeleid. We houden rekening met je voorkeuren en zorgen er voor dat de fiets op jouw maat wordt afgesteld als je hem komt ophalen.

Ook daarna werken we op deze manier verder. Is er iets nog niet naar wens? Contacteer ons dan snel en we zoeken zeker naar een oplossing. Je eerste (gratis) nazicht kan je ook zeker gebruiken om nog wat wijzigingen (zoals een ander type zadel of stuur) kosteloos te laten uitvoeren.

Onderhoud

We werken voor onderhoud op afspraak zodat je je fiets niet te lang moet missen (terwijl je bij ons wacht kan je genieten van een koffie, WiFi en wat lectuur). Bij een onverwachte herstelling doen we er alles aan om je zo snel mogelijk weer op de baan te krijgen en indien nodig krijg je een vervangfiets.

Voor goede klanten voorzien we uiteraard graag al eens iets extra!
Maar laat ons toe om dit te gebruiken als wij het idee hebben dat het daar tijd voor is.


Visie
Ons personeel wordt jaarlijks bijgeschoold en in ons atelier gebruiken we materiaal waarmee we kwalitatief werk kunnen afleveren.
De investeringen die wij voor je maken op lange termijn, laten niet toe om daarbovenop ook nog eens kortingen te geven op de aankoop van een nieuwe fiets.
Met deze visie willen we er écht voor zorgen dat je bij ons in goede handen bent!

Ben je echt op koopjesjacht?
Kijk dan gerust eens op onze webshop, waar de toonzaalmodellen of testfietsen soms aan interessante prijzen worden aangeboden
.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x