Service

Bij Het Fietslab ben je in goede handen!
Ons team van techniekers heeft heel wat ervaring en jaarlijks volgen we verschillende opleidingen om mee te zijn met de nieuwste trends en technologie├źn. Zo kunnen we er voor zorgen dat elke fiets die bij ons aangekocht wordt, ook degelijk wordt onderhouden en kan worden hersteld.
We onderhouden en herstellen uitsluitend fietsen die bij ons werden aangekocht, zo kunnen we een topservice verzekeren.
We werken op afspraak om lange wachttijden te voorkomen, herstellingen ronden we zo snel mogelijk af.

Een eerste nazicht is steeds bij de aankoop van je fiets inbegrepen. Binnen de 300km en ten laatste na 3 maanden verwachten we je nog eens bij ons om alles grondig na te kijken wanneer de eerste ritjes achter de rug zijn. Tijdens dit nazicht kan je gewoon bij ons in de zetel neerploffen of wachten met een koffie in de hand. Vergeet wel niet om hiervoor tijdig een afspraak te maken.

Maak hier je afspraak

Voor het periodiek onderhoud van je fiets maak je best tijdig een afspraak. Dan kan je de fiets 's ochtends binnen brengen en 's avonds weer oppikken (tijdens de openingsuren) of gewoon even wachten terwijl onze techniekers je fiets weer tip top in orde zetten. De meeste van onze fietsen geven op de display aan wanneer het tijd is voor een onderhoud en we geven ook steeds advies mee wanneer je best terug richting ons atelier komt. Door dit tijdelijk onderhoud goed op te volgen voorkom je grotere herstellingen die extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Maak hier je afspraak

Is een onverwachte herstelling noodzakelijk? Breng ons dan meteen op de hoogte en we bekijken samen hoe we jouw fiets weer zo snel mogelijk rijklaar krijgen. Voor kleinere zaken zoals een lekke band of gebroken kabeltje proberen we altijd een gaatje in onze agenda vinden. Soms moeten er echter onderdelen besteld worden of neemt de herstelling best wel wat tijd in beslag. Als het lukt, geven we je dan graag een vervangfiets mee.
Indien er beroep dient te worden gedaan op je verzekering, geef ons dat ook zeker mee, zodat we eerst een schade-offerte kunnen opmaken.

Maak hier je afspraak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x