Het Fietslab

Service

Bij Het Fietslab is je fiets in goede handen!

We werken op afspraak om lange wachttijden te voorkomen, herstellingen ronden we zo snel mogelijk af.

Ons team van techniekers heeft heel wat ervaring en jaarlijks volgen we verschillende opleidingen om mee te zijn met de nieuwste trends en technologie├źn. Zo kunnen we er voor zorgen dat elke fiets die bij ons aangekocht wordt, ook degelijk wordt onderhouden en kan worden hersteld.
We onderhouden en herstellen de fietsen die bij ons werden aangekocht, zo kunnen we een topservice verzekeren.
Onderhoud aan merken die we verdelen is mogelijk voor fietsen die niet bij ons werden aangekocht. We vragen dan wel iets meer flexibiliteit. Reken er op dat je de fiets dan van maandag tot vrijdag moet missen.

We raden aan om tijdig je onderhoud in te plannen. In drukke periodes is het vaak wat moeilijker om een gaatje in onze agenda te vinden en moeten we een drietal weken op voorhand plannen.
Als je netjes van onderhoud naar onderhoud fietst is dat natuurlijk ook voor jou gemakkelijk in te plannen.
Een noodherstelling proberen we steeds ergens tussen te nemen.

Een eerste nazicht is steeds bij de aankoop van je fiets inbegrepen. Binnen de 300km en ten laatste na 3 maanden verwachten we jou nog eens bij ons om alles aan je nieuwe fiets grondig na te kijken. Tijdens dit nazicht kan je gewoon bij ons in de zetel neerploffen of wachten met een koffie in de hand.

Maak hier je afspraak

Voor het periodiek onderhoud van je fiets maak je best tijdig een afspraak. Dan kan je de fiets 's ochtends binnen brengen en 's avonds weer oppikken (tijdens de openingsuren) of gewoon even wachten terwijl onze techniekers je fiets weer tip top in orde zetten. De meeste van onze fietsen geven op de display aan wanneer het tijd is voor een onderhoud en we geven ook steeds advies mee wanneer je best terug richting ons atelier komt. Door dit tijdelijk onderhoud goed op te volgen voorkom je grotere herstellingen die extra kosten met zich mee kunnen brengen.

Maak hier je afspraak
Tijdens drukke periodes vraag je best 2 tot 3 weken op voorhand je onderhoud aan.

Is een onverwachte herstelling noodzakelijk? Breng ons dan meteen op de hoogte en we bekijken samen hoe we jouw fiets weer zo snel mogelijk rijklaar krijgen. Voor kleinere zaken zoals een lekke band of gebroken kabeltje proberen we altijd een gaatje in onze agenda vinden. Soms moeten er echter onderdelen besteld worden of neemt de herstelling best wel wat tijd in beslag. Als het lukt, geven we je dan graag een vervangfiets mee.
Bij een onverwachte herstelling zullen we ons steeds concentreren op het noodzakelijke. Een volledig onderhoud is hier dus niet altijd bij inbegrepen.
Indien er beroep dient te worden gedaan op je verzekering, geef ons dat ook zeker mee, zodat we eerst een schade-offerte kunnen opmaken.

Maak hier je afspraak

FINANCIERING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x