Onze Corona-inspanningen

Beste Klanten

Het Fietslab houdt net als iedereen rekening met de huidige gezondheidscrisis.
Waar je vroeger gewoon kon binnen springen voor elke vraag, moeten we het nu allemaal iets planmatiger aanpakken.

Daarom vragen we jullie om, samen met ons, de volgende inspanningen te leveren:

- We werken alleen nog maar op afspraak. Dat geldt voornamelijk voor info over nieuwe fietsen, maar ook voor herstellingen en zelfs voor het kopen van een klein accessoire hebben we liever dat je ons even op voorhand contacteert.

Hier kun je rechtstreeks een afspraak maken als het gaat over uitleg krijgen voor een nieuwe fiets. We nemen dan uitgebreid de tijd voor je, net zoals vroeger trouwens.

Een afspraak voor een onderhoud of herstelling maak je gemakkelijk via onze website, per telefoon of via mail. Probeer om alle info over je herstelling dan al mee te geven.

- Als je je fiets komt binnenbrengen, wijzen we je via infoborden de weg bij binnenkomst. Zet je fiets in het juiste vak en steek je sleuteltje in de juiste brievenbus. Je hoeft ons geen extra seintje meer te geven en kunt meteen weer vertrekken. Zo vermijden we dat er teveel mensen tegelijk zijn.
Vergat je ons nog iets belangrijks te zeggen over de herstelling van je fiets? Mail het ons dan nog na je vertrek, we bekijken onze mailbox op elk moment.

- Wanneer je fiets klaar is, krijg je een seintje van onze fietsenmaker. Hij brengt je via mail of telefoon op de hoogte. Je kan je aanmelden aan ons atelier, gebruik de blauwe bel om een medewerker op de hoogte te brengen en deze helpt je graag verder met je sleutel en de betaling.

- Er is steeds alcoholgel aanwezig in elke ruimte, we vragen dan ook om de handen te ontsmetten bij aankomst.

- Mondmasker is verplicht, indien je geen exemplaar bij hebt bieden we je graag ééntje aan. 

- We proberen steeds een afstand te bewaren met elkaar van minimum anderhalve meter.

We danken jullie alvast voor de goede opvolging en kijken uit naar gezondere tijden.

Groeten,
Het ganse Fietslab-team.Er zijn geen items gevonden.

Jouw partner in fietsmobiliteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x