Onze Corona-inspanningen

Het zal even wennen worden op Het Fietslab. Waar je vroeger gewoon kon binnen springen voor elke vraag, moeten we het nu allemaal iets planmatiger aanpakken.

Daarom vragen we jullie om, samen met ons, de volgende inspanningen te leveren:

- We werken alleen nog maar op afspraak. Dat geldt voor info over nieuwe fietsen, maar ook voor herstellingen en zelfs voor het kopen van een klein accessoire. 

Hier kun je rechtstreeks een afspraak maken als het gaat over uitleg krijgen voor een nieuwe fiets of het kopen van onderdelen en accessoires. We nemen dan uitgebreid de tijd voor je, net zoals vroeger trouwens.

Een afspraak voor een onderhoud of herstelling maak je nog altijd via telefoon of mail. Probeer om alle info over je herstelling dan al mee te geven.

- Als je je fiets komt binnenbrengen, wijzen we je via infoborden de weg bij binnenkomst. Zet je fiets in het juiste vak, steek je sleuteltje in de juiste brievenbus. Je hoeft ons geen extra seintje meer te geven en kunt meteen weer vertrekken. Zo vermijden we dat er teveel mensen tegelijk zijn. Vergat je ons nog iets belangrijks te zeggen over de herstelling van je fiets? Mail het ons dan nog na je vertrek, we bekijken onze mailbox op elk moment.

- Wanneer je fiets klaar is, krijg je een seintje van onze fietsenmaker. Hij geeft je via mail of telefoon instructies om je fiets weer te komen halen. De factuur hangt aan je fiets en krijg je ook doorgestuurd via mail. Je hoeft de winkel dus niet binnen te komen en kunt opnieuw meteen weer vertrekken.

- Maak je een korte testrit? Weet dat we de handvatten ontsmetten na elke testrit. We hebben ook handschoenen klaar staan voor wie dat wil.Er zijn geen items gevonden.

Jouw partner in fietsmobiliteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x