Nieuws

De 5 geboden voor klanten van Het Fietslab

Er wordt meer gefietst dezer dagen, en meer dan 1 man zag dat het goed was. Met deze 5 geboden voor klanten van Het Fietslab loopt het helemaal gesmeerd.

Erfstuk

Een kwalitatief loopfietsje gaat best wel lang mee. Zo getuige deze Early Rider die ondertussen al een zestal kinderen gelukkig maakte.

Parel op twee wielen

Roos vertelt over haar fiets, en ook een beetje hoe ze Het Fietslab leerde kennen. Ondertussen is ze onze vaste medewerkster in de winkel geworden.

Een lange staart of een grote bak? Wat zijn de handigheden van een longtail of bakfiets?

Meer en meer mensen overwegen de switch van de auto naar de fiets voor hun dagelijkse verplaatsingen. De zachtere mobiliteit wint aan terrein en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Een veelgehoord dilemma dat dan opborrelt: Kies ik voor een longtail of ga ik toch maar voor een bakfiets?

Te snel of te futuristisch? Feiten en fabeltjes over de speed-pedelec.

Op onze blog hebben we het kort over enkele weetjes van de speed pedelec en proberen we wat misverstanden uit de wereld te helpen. Welgekomen leesvoer tijdens deze periode!

Workshop onderhoud en eerste hulp onderweg

Op 19/02 organiseren we een workshop onderhoud en kleine reparaties voor onderweg. We starten om 19u30 en ronden af omstreeks 22u. We richten ons vooral op de gebruikers van eBikes zoals wij ze verdelen. De focus ligt dus op Bosch-motoren en naafversnelling zoals Enviolo of Rohloff.

Hoera! Een nieuwe website!

25 januari 2020

Jouw partner in fietsmobiliteit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x