Het Fietslab

Levertijden

Je heb een fiets in bestelling staan bij ons of bent van plan er binnenkort ééntje aan te schaffen?

Dan ben je vermoedelijk al op de hoogte dat sinds de coronapandemie de levertijden wel eens de durven oplopen. Dit is het gevolg van de gestegen vraag, weinig voorraad en trager transport.
Ook Het Fietslab ontsnapt niet aan deze trend. Langer wachten en plotse verschuivingen leunen steeds om de hoek.
Weet dat dit voor je fietsenmaker ook niet altijd gemakkelijk werken is. We zullen sowieso ons uiterste best doen om de wachtenden van voldoende juiste info te voorzien.

Een exacte datum geven waarop je fiets zal klaarstaan is dus een onmogelijke opgave.
Daarom dat we bij je bezoek of aankoop ook steeds spreken van de geschatte levertijd. We doen dit op basis van de informatie die we op dat moment van onze leveranciers krijgen. Zowel in het verkoopgesprek als op de bestelbon wordt er nog eens extra gewezen op het feit dat levertijden onder voorbehoud zijn.
Als we op de hoogte worden gebracht van vertragingen, zullen we dat ook altijd spoedig communiceren. Soms is het voor onze leveranciers, net als voor ons, ook moeilijk om te voorspellen wanneer zij hun goederen kunnen ontvangen en is de informatie die we kunnen geven dan ook wat schaars. Soms worden leveringen ook op de laatste moment uitgesteld, wat maakt dat we jou ook op het laatste nippertje om wat extra geduld moeten vragen.
Dat is uiteraard allemaal niet even fijn, maar één ding is zeker: die fiets komt er zeker aan!
En om jullie geduld te belonen zorgen wij alvast dat er geen tijd meer verloren gaat van zodra de fiets bij ons arriveert. Een team van techniekers is dagelijks (en ook nachtelijks) bezig om fietsen rijklaar te maken.

Wist je dat je voor de Riese & Muller fietsen een code kan krijgen om je bestelling via hun site zelf op te volgen?
Vraag er gerust naar bij je bestelling. Van zodra wij deze hebben sturen we ze naar je toe.
(ook op deze site wordt uiteraard gesproken van een vermoedelijke datum en zijn verschuivingen mogelijk)

Heb je meer info nodig over je bestelling bij ons? Dan kan je altijd een mailtje sturen of ons bellen tijdens de openingsuren. Wij zullen je steeds al de informatie geven die we op dat moment hebben of je later terug contacteren en de meest recente info bezorgen.

Wij danken iedereen voor het begrip en hopen voor iedereen op fijne fietskilometers als het wachten voorbij is.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x