Herstellingen

Fietslab – Leuven - Herstellingen & OnderhoudVoor alle fietsen die Fietsenwinkel Fietslabverkoopt, geven wij de service voor onderhoud en fietsherstellingen in Leuven en omgeving. Een eerste onderhoud is steeds bij elke fiets inbegrepen. Onderhoud doen we steeds op afspraak zodat wij het werk kunnen inplannen en u uw fiets niet te lang moet missen.

Wacht op het onderhoud

Heel wat onderhoud gebeurt op de dag zelf. U kan uw fiets voor uw werk bij ons binnenbrengen en hem dezelfde avond nog ophalen na uw werkdag. In afwachting kan u bijvoorbeeld ook de stad ingaan of wachten in onze zit- en leeshoek met een heerlijk kopje koffie.

Wij volgen elk jaar verschillende cursussen in binnen- en buitenland om steeds de techniek op onze fietsen volledig te kennen. We proberen ook steeds zoveel mogelijk onderdelen op voorraad te houden. Is het niet mogelijk om met uw fiets tot bij ons te komen dan kunnen wij ons ook naar u verplaatsen.

Stel ons al uw vragen

Maakt u graag een afspraak voor een onderhoudsbeurt of reparatie van uw fiets? Dan kan u Fietsenwinkel Fietslab contacteren via de contactpagina van deze website.


Back to Top