Ruim aanbod aan fietsaccessoires

U hebt uw fiets en wilt meteen de weg op. Dat doet u met een helm. Of riskeert u toch zonder? Helmen en andere fietsaccessoires in Leuven zijn ook te verkrijgen bij Fietsenwinkel Fietslab. Zo kunt u veilig de weg op.

Van fietstas tot spiegeltjes

Een fietstas om wat extra in te stoppen, een drinkbus om niet uit te drogen met dat mooie weer of een regenjas als er wolken zijn en een spatbord om uw rug een beetje moddervrij te houden. Bij ons vindt u het allemaal.

Een broek met zeem in - die ligfietsers niet nodig hebben - voor het comfort, een metertje om te zien hoe snel u nu eigenlijk gaat en hoe ver u (geweest) bent of een spiegeltje om te zien of uw stoker (tweede tandemrijder) nu wel mee trapt of toch om aankomende auto's te zien. Ook dat hebben wij in huis.

Steeds een meerwaarde

Een multitool voor de pech die u nooit zult hebben onderweg, licht om ook na het donker veilig thuis te komen en fietskledij die beter fietst dan uw jeans. Kortom: u vindt in onze winkel alles om uw fiets en uzelf uit te rusten zodat u volledig kan genieten van uw vrijheid.

Net zoals al onze andere producten hebben wij onze accessoires bewust uitgekozen zodat zij u een meerwaarde bieden. Wij hebben uiteraard niet alles in huis wat er op de markt is maar onze accessoires vindt u niet overal. Vraag ons ook gerust om advies.

Verschillende merken

Ontdek hier al onze merken:

Neem contact met ons op

Is er toch nog een fietsasscessoire dat u hierboven niet meteen heeft teruggevonden? Neem dan even contact op met Fietsenwinkel Fietslab in Leuven en wij helpen u ongetwijfeld verder.


Back to Top